maandag 28 februari 2011

vriendschaps-ja-woord in Stekelbees Roosbeek

Valentijn is al even achter de rug, maar vandaag kregen we deze leuke inzending van het Stekelbeesteam uit Roosbeek. 


Valentijn, de dag van de liefde. Het stemde de kinderbegeleidsters van Roosbeek tot nadenken. Een uitgelezen moment om de liefde binnen de opvang in de kijker te zetten. De liefde tussen twee vriendjes, maar ook de liefde van de begeleidsters voor hun kindjes, de ouders en hun opvang. 
Al snel rees idee van een liefdesfeest waarin onze beste vriendjes, Bigo en Lans, elkaar hun vriendschapsja-woordje gaven. Het stekelbeesteam van Roosbeek kon dan ineens hun waardering voor de ouders tonen en al de kinderen een trakteren op een vriendschapsfeest. Bij de uitwerking van het feest merkten de begeleidsters dat er hartverwarmende hulp kwam uit verschillende richtingen.bruid werd.
Vrijdag 11 februari, de grote dag. De opvang veranderde in een echte feestzaal. Lans en Bigo maakten zich op voor het grote moment. Onder het goedkeurend oog van de ouders gaven ze aan de Stekelbeesburgemeester hun ja-woord. Ze konden zelfs rekenen op belangstelling van de pers en verschenen daags nadien in de krant. 


Met veel dank aan het Stekelbeesteam van Roosbeek (Kristin, Sylvia, Sonia en Heidi), aan Liesbeth (Stekelbees Vertrijk) en aan Rita (Stekelbees Willeringen)







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...