maandag 28 februari 2011

onthaalouders gezocht in Waasmunster en Hamme

Landelijke Kinderopvang is op zoek naar gemotiveerde kandidaat onthaalouders!
In Hamme en Waasmunster willen we onze groep van 22 onthaalouders verder uitbreiden zodat we de vraag van ouders om opvang in hun buurt te vinden; kunnen invullen. 

Landelijke Kinderopvang kiest o.m. voor de formule van onthaalouders omdat dit een kwaliteitsvolle opvang mogelijk maakt; ook op het platteland.  De begeleiding en voortdurende vorming van de onthaalouders waarborgen de kwaliteit van de opvang.

Voor de onthaalouders van Landelijke Kinderopvang in Hamme en Waasmunster is er op maandag 28 februari om 19u30 een vorming i.v.m. tijdsbesteding.  Als volwassene bepalen ouders en onthaalouders grotendeels hoe de dagen van de kinderen verlopen. Is er tijd om van dagelijks terugkomende momenten en activiteiten een ontdekkingsreis te maken?  Kan je als onthaalouder nog tijd maken voor elk kind alleen? Tijdens deze vorming brengen we al onze onthaalouders uit Hamme en Waasmunster samen om hieromtrent ideeën en ervaringen uit te wisselen.  Educatieve medewerkers van VCOK uit Gent inspireren ons voor gezellige spelmomentjes in de tussentijd van onze opvang.
Samen gaan we na hoe ‘tijd’ een rol speelt in onze omgang met kinderen. Ook de pers werd uitgenodigd op deze vorming, we laten graag zien op welke manier we onze onthaalouders begeleiden en vormen en op welke manier zij hun opvang organiseren.  

Kandidaat onthaalouders voor de regio Hamme/Waasmunster kunnen steeds terecht bij:

Landelijke Kinderopvang Hamme/Waasmunster
Marja Cant -  Adinda De Cooman
Verantwoordelijken Kinderopvang
Rivierstraat 6
9250 Waasmunster
070 246 041


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...